16.09.2017. godine u Kragujevcu u Medicinskoj školi “Sestre Ninković” realizovana je razmena učenika u okviru projekta “Medio-medica”, čiji je osnivač naša škola.
 Medicinska škola “Sestre Ninković” iz Kragujevca, Medicinska škola “7. April” iz Novog Sada i naša škola pripremaju prezentaciju “Osteoporoza i zdravi stilovi života”. Na ovom sastanku nije bila prisutna medicinska škola iz Novog Sada jer se tek uspostavlja saradnja sa njima.
 U ekipi Medicinske škole “Beograd” bili su Šarčević Marija IV4, Ristić Marijana IV4, Ismaili Edin IV2 i mentor Gordana Janjić.


 U ekipi Medicinske škole “Sestre Ninković” bili su Vujičić Anita, Ramović Sara, Nesovanović Jana, Adamović Nikola i mentori Jelena Torović, Vukosava Prodanović i Vera Petrović.
 Na sastanku su izvršene neke korekcije i uvežbavana je prezentacija. Potom je sledio obilazak škole i upoznavanje sa njihovim uslovima rada.
Saradnja je bila uspešna i napravljen je plan za dalju saradnju i u okviru projekta “Medio-medica” i u okviru sekcije “Partnerstvo u lečenju”.